Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorOliveira, Margarida
dc.creatorSilva, Carmen Brás
dc.date.accessioned2019-02-07T00:32:12Z-
dc.date.available2019-02-07T00:32:12Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.othersigarra:47752
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96508-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofSinapse, Vol. 9, Nº 1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleFactores alimentares e nutricionais implicados na fisiopatologia da enxaqueca
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47752.pdf
  Restricted Access
1.75 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.