Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/95691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.creatorPinhão, Sílvia
dc.creatorParr, Heather
dc.creatorKnox, Barbara Stewart
dc.creatorGibney, Mike
dc.date.accessioned2019-02-03T13:48:03Z-
dc.date.available2019-02-03T13:48:03Z-
dc.date.issued2007
dc.identifier.othersigarra:47405
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/95691-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[meeting abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition and Metabolism, Vol.51, Supl.1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleConsumer attitudes on nutrition and health
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47405.pdf
  Restricted Access
130.18 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.