Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/95097
Author(s): Vale, A.P.
Afonso, I.F.
Casal, S.
Oliveira, M.B.P.P.
Brito, N.V.
Title: Contribución a la IGP (Indicación Geográfica Protegida) del producto tradicional Capón de Freamunde: caracterización sensorial y perfil lipídico
Issue Date: 2009
Subject: Ciências agrárias
Agrarian Sciences
Scientific areas: Ciências agrárias
Agrarian Sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/95097
Source: XIII Jornadas sobre Producción Animal AIDA
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106448.pdf
  Restricted Access
XIII Jornadas sobre Producción Animal AIDA Oral264.21 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.