Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/9494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Costa, Mariana de Pinho Oliveira e | pt_PT |
dc.date.accessioned | 2011-02-07T12:06:36Z | - |
dc.date.available | 2011-02-07T12:06:36Z | - |
dc.date.created | 2007 | pt_PT |
dc.date.issued | 2011-02-07 | - |
dc.date.submitted | 2008-10-19 | pt_PT |
dc.identifier.other | 050602015 | pt_PT |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10216/9494 | - |
dc.description | Mestrado em Controlo de Qualidade | pt_PT |
dc.description | MSc in Quality Control | pt_PT |
dc.format.mimetype | application/pdf | pt_PT |
dc.language | por | pt_PT |
dc.publisher | Faculdade de Farmácia da Universidade do Porto | pt_PT |
dc.publisher | FFUP | pt_PT |
dc.rights | openAccess | pt_PT |
dc.subject | Água e Alimentos | pt_PT |
dc.subject | Food and Water | pt_PT |
dc.subject | Porto | pt_PT |
dc.title | Aminas Aromáticas Heterocíclicas em sardinha e salmão grelhados: Influência do processamento culinário | pt_PT |
dc.type | Dissertação | pt_PT |
Appears in Collections: | FFUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariana CostaDissertao.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.