Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/9494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCosta, Mariana de Pinho Oliveira ept_PT
dc.date.accessioned2011-02-07T12:06:36Z-
dc.date.available2011-02-07T12:06:36Z-
dc.date.created2007pt_PT
dc.date.issued2011-02-07-
dc.date.submitted2008-10-19pt_PT
dc.identifier.other050602015pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/9494-
dc.descriptionMestrado em Controlo de Qualidadept_PT
dc.descriptionMSc in Quality Controlpt_PT
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherFaculdade de Farmácia da Universidade do Portopt_PT
dc.publisherFFUPpt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.subjectÁgua e Alimentospt_PT
dc.subjectFood and Waterpt_PT
dc.subjectPortopt_PT
dc.titleAminas Aromáticas Heterocíclicas em sardinha e salmão grelhados: Influência do processamento culináriopt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariana CostaDissertao.pdf1.03 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.