Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorFaria, Ana
dc.creatorFernandes, Iva
dc.creatorMateus, Nuno
dc.creatorCalhau, Conceição
dc.date.accessioned2022-09-09T16:13:15Z-
dc.date.available2022-09-09T16:13:15Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47033
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/92335-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofNatural Products
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleBioavailability of anthocyanins
dc.typeCapítulo ou Parte de Livro
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.identifier.authenticusP-00T-9XX
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47033.pdf
  Restricted Access
889.96 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.