Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMateus, M.
dc.creatorPinto, E.
dc.creatorGraça, Pedro
dc.date.accessioned2022-09-10T21:54:51Z-
dc.date.available2022-09-10T21:54:51Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47114
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/92242-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleTHE MEDITERRANEAN DIET IN THE ALGARVE (PORTUGAL)
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47114.pdf
  Restricted Access
74.34 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.