Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/91172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorRibeiro, Laura
dc.creatorCalhau, Conceição
dc.creatorSilva, S. Pinheiro
dc.creatorSantos, Alejandro
dc.creatorAlçada, Manuel Nuno
dc.creatorGuimaraes, Tiago
dc.creatorRiley, Carolina
dc.creatorMota, C.
dc.creatorGomes, Diana
dc.creatorAguiar, Dora
dc.creatorRenata Ramalho
dc.creatorMaria Azevedo
dc.date.accessioned2019-02-07T21:41:24Z-
dc.date.available2019-02-07T21:41:24Z-
dc.date.issued2002
dc.identifier.issn0873-4364
dc.identifier.othersigarra:47523
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/91172-
dc.language.isopor
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Outras ciências médicas
dc.subjectHealth sciences, Other medical sciences
dc.titleInfluência do tamanho da refeição sobre as concentrações plasmáticas pósprandiais de insulina e somatostatina.
dc.typeArtigo em Revista Científica Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.contributor.uportoFaculdade de Medicina
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Other medical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FMUP - Artigo em Revista Científica Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47523.pdf
  Restricted Access
565.98 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.