Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/82624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorBastos, S.
dc.creatorGraça, Pedro
dc.creatorSantos, Cristina
dc.creatorFerreira, João Castro
dc.date.accessioned2022-09-11T09:29:58Z-
dc.date.available2022-09-11T09:29:58Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.othersigarra:116242
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/82624-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleLinhas de orientação para a oferta alimentar em residências universitárias
dc.typePublicação Didática
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Publicação Didática

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116242.pdf688.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons