Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/82624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Bastos, S. | |
dc.creator | Graça, Pedro | |
dc.creator | Santos, Cristina | |
dc.creator | Ferreira, João Castro | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T09:29:58Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T09:29:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.other | sigarra:116242 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/82624 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Linhas de orientação para a oferta alimentar em residências universitárias | |
dc.type | Publicação Didática | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Publicação Didática |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
116242.pdf | 688.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License