Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/81523
Author(s): | Carla Beatriz Rodrigues Veiros |
Title: | Contributo para a Caracterização do Queijo Terrincho: Estudo da Proteólise e Avaliação da Autenticidade por HPLC/UV |
Issue Date: | 2005-11-28 |
Subject: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/81523 |
Document Type: | Dissertação |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FFUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
37299.docx | Contributo para a Caracterização do Queijo Terrincho: Estudo da Proteólise e Avaliação da Autenticidade por HPLC/UV | 12.33 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License