Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/80491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPinhão, Sílvia
dc.creatorPoinhos, Rui
dc.creatorMelim, D
dc.creatorDireção da SPCNA
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel
dc.creatorCorreia, Flora
dc.date.accessioned2022-09-15T01:49:33Z-
dc.date.available2022-09-15T01:49:33Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.othersigarra:105134
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/80491-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofIV Congreso Internacional ODELA: otras maneras de comer: extenso
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleIngestão dos Portugueses ao longo do dia
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105134.pdf1.19 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons