Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/66619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPimentel, F.
dc.creatorAlves, R.
dc.creatorCosta, A.
dc.creatorTorres, Duarte
dc.creatorAlmeida, M.
dc.creatorOliveira, M.
dc.date.accessioned2019-02-07T17:46:05Z-
dc.date.available2019-02-07T17:46:05Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47993
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/66619-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofIJUP 2013 Book of abstracts of the 6th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 6.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleVitamin E profile of cooked dishes for patients with Phenylketonuria
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47993.pdf679.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons