Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65812
Author(s): Nunes, M.
Costa, A.
Alves, R.C.
Rocha, Ada
Oliveira, M.B.P.P.
Title: Antioxidant capacity and related parameters of commercial fruit smoothies
Issue Date: 2012
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/65812
Source: 5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48040.pdf1.18 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons