Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64221
Author(s): Castro, Artur Elísio de Braga de Meio e
Title: A utilização de carragenatos na produção de fiambre
Publisher: Porto : edição de autor
Issue Date: 1991
Subject: Ciências da Nutrição
Produtos da Carne
Produção de Alimentos
Indústria da Carne
Tecnologia de Alimentos
URI: http://hdl.handle.net/10216/64221
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067370
Document Type: Trabalho Académico
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Trabalho Académico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67370_91-49T_TL_01_C.pdfVersão a Cores3.75 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
67370_91-49T_TL_01_P.pdfVersão a Preto & Branco823.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.