Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/64221
Author(s): | Castro, Artur Elísio de Braga de Meio e |
Title: | A utilização de carragenatos na produção de fiambre |
Publisher: | Porto : edição de autor |
Issue Date: | 1991 |
Subject: | Ciências da Nutrição Produtos da Carne Produção de Alimentos Indústria da Carne Tecnologia de Alimentos |
URI: | http://hdl.handle.net/10216/64221 |
Catalogue Link: | http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067370 |
Document Type: | Trabalho Académico |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Trabalho Académico |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
67370_91-49T_TL_01_C.pdf | Versão a Cores | 3.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
67370_91-49T_TL_01_P.pdf | Versão a Preto & Branco | 823.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.