Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMartins, Maria de Fátima Paivapt_PT
dc.contributor.advisorMarques, Maria Paulapt_PT
dc.contributor.advisorUniversidade do Porto, Faculdade de Ciênciaspt_PT
dc.creatorRodrigues, Vera Lúcia Sousa
dc.date.accessioned2012-10-26T16:58:15Z-
dc.date.available2012-10-26T16:58:15Z-
dc.date.issued2008pt_PT
dc.identifier.other000102615pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/64168-
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : [s.n.]pt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000102615pt_PT
dc.subjectQuímicapt_PT
dc.subjectQuímica alimentarpt_PT
dc.subjectQuímica orgânicapt_PT
dc.titleCaracterização estrutural e citotóxica de compostos polifenólicos do azeitept_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
102615_QD255-4_RODv_C_2008_TM_01_C.pdfVersão a Cores27.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
102615_QD255-4_RODv_C_2008_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco6.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.