Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFernandes, José de Oliveirapt_PT
dc.contributor.advisorLima, José Luís Fontes da Costapt_PT
dc.creatorSoares, Cristina Maria Dias
dc.date.accessioned2012-10-26T16:50:46Z-
dc.date.available2012-10-26T16:50:46Z-
dc.date.issued2006pt_PT
dc.identifier.other000108342pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/63997-
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : [Edição do Autor]pt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000108342pt_PT
dc.subjectAcrilamidapt_PT
dc.subjectAlimentospt_PT
dc.subjectCafépt_PT
dc.subjectDissertações de mestradopt_PT
dc.titleDeterminação dos teores de acrilamida em alimentospt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108342_FFM_SOA_4800_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco12.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
108342_FFM_SOA_4800_TM_01_C.pdfVersão a Cores63.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.