Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63991
Author(s): Mendes, Sónia Marta da Costa
Title: Controlo de qualidade de óleos de fritura em restauração colectiva : validação do plano HACCP
Publisher: Porto : [Edição do Autor]
Issue Date: 2006
Subject: Água e alimentos
Controlo de qualidade
Óleos alimentares
Dissertações de mestrado
URI: http://hdl.handle.net/10216/63991
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000103565
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103565_FFM_MEN_3437_TM-01_P.pdfVersão a Preto & Branco11.87 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
103565_FFM_MEN_3437_TM-01_C.pdfVersão a Cores38.46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.