Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAndrade, Paula Cristina Branquinho dept_PT
dc.contributor.advisorPinto, Rosa Maria Moreira Seabrapt_PT
dc.contributor.advisorFerreira, Margarida Alicept_PT
dc.creatorSilva, Branca Maria Cardoso Monteiro da
dc.date.accessioned2012-10-26T16:49:44Z-
dc.date.available2012-10-26T16:49:44Z-
dc.date.issued1999pt_PT
dc.identifier.other000095028pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/63974-
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : [Edição do Autor]pt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000095028pt_PT
dc.subjectÁgua e alimentospt_PT
dc.subjectMarmelopt_PT
dc.subjectPerfil fenólicopt_PT
dc.subjectDissertações de mestradopt_PT
dc.titleAvaliação da autenticidade de derivados de marmelo através do perfil fenólicopt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95028_FFM_SIL_1526_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco5.14 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
95028_FFM_SIL_1526_TM_01_C.pdfVersão a Cores25.32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.