Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.022 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Effect of tea extracts on olive oil subjscted to microwave heatingSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013A maturação como fator determinante na atividade antioxidante e composição fenólica em frutos da Cv. CobrançosaSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Efeito da adição de borra de café fresca e compostada na atividade antioxidante de alfaceSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Structure Based Design of Potential Inhibitors of Steroid SulfataseEV Costa; ME Sousa; J Rocha; CA Montanari; MM PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Cv. Cobrançosa: effect of olive ripening on the phenolic composition, antioxidant and antimicrobial activitiesSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2017-08-31Spatiotemporal differences in trace element levels at Douro River and Ave River (Portugal) lower basinsAgostinho AlmeidaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014-09Multidisciplinary Peer Observation as a strategy to promote curriculum development awareness among lecturers in Higher EducationJosé Martins Ferreira; Ana Mouraz; João Pedro Pêgo; Amélia Lopes; José Fernando Oliveira; Isabel FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Avaliaçao nutricional e determinação de perfil de ácidos graxos em azeitonas verdes descaroçadas CV Negrinha do FreixoSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014-04De Par em ParJosé Martins Ferreira; João Pedro Pêgo; Ana Mouraz; Amélia Lopes; José Fernando Oliveira; Isabel FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Study of the effect of olive leaves addition during extraction process on chemical characteristics of Cv. Cobrançosa olive oilsSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional