FCNAUP - Tese 62 Collection home page Display Statistics

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 62
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2024-02-07Eficácia clínica do transplante da microbiota intestinal em pacientes com doença inflamatória intestinal: um Estudo piloto.Júnia Elisa Carvalho de MeiraTese
2024-01-19Crescimento e composição corporal de crianças nascidas muito pré-termo: comparação entre duas coortes alimentadas com leite humano, respetivamente com fortificação alvo e padrãoMaria Manuela CardosoTese
2023-07-18DIS!ArrozPortuguês - Design, Innovation and Health, an approach in Food Design Thinking to promote Portuguese riceAna Lídia Vargas CastanhoTese
2023-07-25Trends of ultra-processed food consumption and association with noncommunicable disease health indicators in PortugalTaissa Pereira de AraújoTese
2021-07-05Nutritionists´ training in Food and Nutrition Education: a comparative analysis of curricula of undergraduate nutrition programs between Brazil and PortugalIsabela Cicaroni OttoniTese
2021-06-07Evaluation of energy expenditure by Indirect Calorimetry: Development and validation of predictive equations for hospitalized patientsPriscila Sousa BarcellosTese
2022-02-03Labelling: the view, position and opinion of Portuguese food and nutrition professionalsDaniela Salgueiro Brás Aurora VareiroTese
2022-06-22Nutritional Characterization of the fruit Strychnos madagascariensis and their products: flour and oilSandra Salvador Inguane ChemaneTese
2022-07-19Effects of a nutritional intervention poor in  potentially inflammatory components in patients  with FibromyalgiaAna Rita Cunha e SilvaTese
2022-07-14FEEDcities: A Characterization of the Purchasing Patterns of Street Food in Cities from Eastern Europe and Central AsiaSofia Azevedo de SousaTese
2022-04-07Sarcopenia, frailty and nutritional status in older peopleAna Rita de Sousa SantosTese
2017-09-22Estado nutricional de doentes com mucopolissacaridose.Ana Catarina Vaz Pinheiro de Furtado FariaTese
2016-01-07Pseudocereais como ingredientes de formulações destinadas a uma alimentação especial.Carla Alexandra Fino Alberto da MottaTese
2014-06-09Cooked ham: effect of spent saccharomyces yeast extract addition in the technological process and evaluation of global quality.Gaston Ignacio PancrazioTese
2014-03-03Risk Factors for non-communicable diseases in Mozambique.Ana Patrícia Diogo Padrão FerreiraTese
2015-02-05Effect of sugary beverages ingestion on thirst sensation.Pedro Miguel Fernandes Ramos de CarvalhoTese
2017-07-11Consumo alimentar e seus determinantes no local de trabalho em colaboradores da Universidade do PortoJoão Pedro Marques LimaTese
2016-01-28Sistema de Segurança Alimentar numa Copa de LeitesMaria Cristina Thierstein Romão Duarte Teixeira SantosTese
2015-03-03Desigualdades sociais no acesso a uma alimentação saudável: um estudo na população portuguesa.Maria João Batista GregórioTese
2011Implementação do sistema de análise de perigos e pontos críticos de controle em unidade de uma rede de colaboração solidária de produtos oriundos da produção familiar na baixada cuiabana-MTLima, Márcio GonçaloTese
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 62