FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional 635 Página inicial da coleção Ver estatísticas

Percorrer
Registos da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem Descendente): 1 a 20 de 635
Data de publicaçãoTítuloAutor(es)Tipo
2020Street food in Eastern Europe: a perspective from an urban environment in MoldovaAlbuquerque, G; Gelormini, M; de Morais, IL; Sousa, S; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Association between food patterns and difficulties in falling asleep among adolescents in Norway - a descriptive Young-Hunt3 studyAndre, B; Canhao, H; Espnes, GA; Rodrigues, AMF; Gregório, Maria João; Nguyen, C; Sousa, R; Gronning, KArtigo em Revista Científica Internacional
2020Tolerance to arsenic contaminant among multidrug-resistant and copper-tolerant Salmonella successful clones is associated with diverse ars operons and genetic contextsMourao, J; Rebelo, A; Ribeiro, S; Peixe, L.; Novais, Carla; Antunes, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Food-to-Humans Bacterial TransmissionAntunes, Patrícia; Novais, Carla; Luisa PeixeArtigo em Revista Científica Internacional
2020Evaluation of determinants of food waste in family households in the greater porto area based on self- reported consumption practicesPortugal, T; Freitas, S; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled porkCordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2020Validation of the Telephone-Administered Version of the Mediterranean Diet Adherence Screener (MEDAS) QuestionnaireGregório, Maria João; Rodrigues, AM; Salvador, C; Dias, SS; de Sousa, RD; Mendes, JM; Coelho, PS; Branco, JC; Lopes, C; Martinez Gonzalez, MA; Graça, Pedro; Canhao, HArtigo em Revista Científica Internacional
2020Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school childrenMartins, ML; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Macronutrient composition of street food in Central Asia: Bishkek, KyrgyzstanAlbuquerque, G; de Morais, IL; Gelormini, M; Sousa, S; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Quality of life in adults living in the community with previous self-reported myocardial infarctionTimoteo, AT; Dias, SS; Rodrigues, AM; Gregório, Maria João; Sousa, RD; Canhao, HArtigo em Revista Científica Internacional
2020Impact of different front-of-pack nutrition labels on online food choicesSantos, O; Alarcao, V; Feteira Santos, R; Fernandes, J; Virgolino, A; Sena, C; Vieira, CP; Gregório, Maria João; Nogueira, P; Graça, Pedro; Costa, AArtigo em Revista Científica Internacional
2020Consumer Attitudes Toward Food and Nutritional Labeling: Implications for Policymakers and Practitioners on a National LevelGomes, S; Nogueira, M; Ferreira, M; Gregório, Maria João; Graça, Pedro; Jewell, J; Breda, JArtigo em Revista Científica Internacional
2020KIMEHS Proposal of an Index for Qualitative Evaluation of Childrens Menus: A Pilot StudyRocha, Ada; Viegas, CArtigo em Revista Científica Internacional
2020Wellbeing at Work before and during the SARS-COV-2 Pandemic: A Brazilian Nationwide Study among Dietitiansda Costa Matos, RAD; de Almeida Akutsu, RDCD; Zandonadi, RP; Rocha, Ada; Assuncao Botelho, RBAArtigo em Revista Científica Internacional
2020Projected impact of the Portuguese sugar-sweetened beverage tax on obesity incidence across different age groups: A modelling studyGoiana da Silva, F; Severo, M; Cruz e Silva, DCE; Gregório, Maria João; Allen, LN; Muc, M; Nunes, AM; Torres, Duarte; Miraldo, M; Ashrafian, H; Rito, A; Wickramasinghe, K; Breda, J; Darzi, A; Araujo, F; Lopes, CArtigo em Revista Científica Internacional
2020Atypical Non-H2S-Producing Monophasic Salmonella Typhimurium ST3478 Strains from Chicken Meat at Processing Stage Are Adapted to Diverse StressesMourao, J; Rebelo, A; Ribeiro, S; Peixe, L.; Novais, Carla; Antunes, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2007Effect of pomegranate (Punica granatum) juice intake on hepatic oxidative stressAna Faria; Rosario Monteiro; Nuno Mateus; Isabel Azevedo; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2019What is the effect of a Mediterranean compared with a Fast Food meal on the exercise induced adipokine changes? A randomized cross-over clinical trialDiana Silva; Rita Moreira; Marília Beltrao; Oksana Sokhatska; Tiago Montanha; Andreia Pizarro; Vanessa Garcia-Larsen; Rodrigo Villegas; Luís Delgado; Pedro Moreira; Joana Carvalho; André MoreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2019Adiposity and attained height in adolescents: a longitudinal analysis from the LabMed Physical Activity StudyRafaela Rosário; Cesar Agostinis-Sobrinho; Luís Lopes; Pedro Moreira; Patrícia Padrão; André Oliveira; Carla Moreira; Susana Póvoas; Jorge Mota; Rute SantosArtigo em Revista Científica Internacional
2019Industrialized foods in early infancy: a growing need of nutritional researchAraújo, C; Ribeiro, KD; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
Registos da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem Descendente): 1 a 20 de 635