Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.013 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018
Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literatura
Cerdeira, M.
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior population
Afonso, Cláudia
;
Poinhos, Rui
;
Pinhão, Sílvia
;
Franchini, Bela
;
Teixeira, Vitor
;
Moreira, Pedro
;
Durão, C
;
Pinho, Olívia
;
Silva, Diana
;
Lima ,Reis JP
;
Veríssimo, MT
;
Correia, Flora
;
Almeida, Maria Daniel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlers
Gonçalves, Carla
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Santos, Maria
;
Abreu, Sandra
;
Moreira, Pedro
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012
Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature
Pérez-Palacios, M.T.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021
The occurrence of accidents and injury in mining shift worker influenced by food intake, a short review
Andaque, GA
;
Pinho, Olívia
;
Baptista, JS
;
Castelo Branco, J
;
Nunes, E
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Retention of fat in fried potatoes with different cuts
Pádua, Inês
;
Freitas, Dóris
;
Araújo, Daniela
;
Luz, Ricardo
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Discover
Author
6
Moreira, Pedro
4
Afonso, Cláudia
4
Ferreira, Isabel
4
Franchini, Bela
4
Pinhão, Sílvia
.
next >
Subject
11
Ciências da Saúde, Ciências médic...
11
Health sciences, Medical and Heal...
3
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
3
Health sciences, Health sciences
1
Ciências da saúde
.
next >
Date issued
2
2020 - 2021
13
2010 - 2019
1
2008 - 2009