Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 71 (Search time: 0.057 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa AdultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Browning of white adipocytes: melanocortins as essential playersSalazar, M J; Rodrigues, A R; Rocha-Rodrigues, S; Goncalves, I O; Almeida, H; Magalhaes, J; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Some Observations on Food Consumption and Culinary Practices in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Santos, Sheinila; Novela, Célia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Lunet, Nuno; Damasceno, AlbertinoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Determinants of using university canteensMartins, Margarida; Fialho, Catarina; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Bankruptcy Boundaries Determined by PatentsFerreira, M; Oliveira, BMPM; Alberto A PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry JamsAmaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Comportamento Alimentar em Estudantes de Nutrição Comparação com Estudantes de Outros CursosPoinhos, Rui; Alves, Diogo; Vieira, Elisée; Pinhão, Sílvia; Oliveira, Bruno; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional