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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
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Title
Author(s)
Type
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018
Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literatura
Cerdeira, M.
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior population
Afonso, Cláudia
;
Poinhos, Rui
;
Pinhão, Sílvia
;
Franchini, Bela
;
Teixeira, Vitor
;
Moreira, Pedro
;
Durão, C
;
Pinho, Olívia
;
Silva, Diana
;
Lima ,Reis JP
;
Veríssimo, MT
;
Correia, Flora
;
Almeida, Maria Daniel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlers
Gonçalves, Carla
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Santos, Maria
;
Abreu, Sandra
;
Moreira, Pedro
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012
Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature
Pérez-Palacios, M.T.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021
The occurrence of accidents and injury in mining shift worker influenced by food intake, a short review
Andaque, GA
;
Pinho, Olívia
;
Baptista, JS
;
Castelo Branco, J
;
Nunes, E
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Retention of fat in fried potatoes with different cuts
Pádua, Inês
;
Freitas, Dóris
;
Araújo, Daniela
;
Luz, Ricardo
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
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Author
6
Moreira, Pedro
4
Afonso, Cláudia
4
Ferreira, Isabel
4
Franchini, Bela
4
Pinhão, Sílvia
.
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Subject
11
Ciências da Saúde, Ciências médic...
11
Health sciences, Medical and Heal...
3
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
3
Health sciences, Health sciences
1
Ciências da saúde
.
next >
Document Type
16
Artigo em Livro de Atas de Confer...
Date issued
2
2020 - 2021
13
2010 - 2019
1
2008 - 2009