Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.444 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013System of Planning and Evaluation of School mealsRocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Added value of minimally processed fruit and vegetables.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Compliance of school lunch portions with recommendationsLima, João; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Physicochemical Characterization of Kiwifruit (Actinidia deliciosa 'Hayard' from different European countriesGuimarães, Marta; Cunha, Luís Miguel; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Determinants of using university canteensMartins, Margarida; Fialho, Catarina; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional