Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in MozambiquePadrão, Patrícia; Laszczynska, Olga; Matos, Carla Silva; Damasceno, Albertino; Lunet, NunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of knowledge and behaviours about nutrition, hygiene and food safety of non-teaching staff at nursery schoolsRocha, C.; Almeida, A.; Cunha, LuísArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Qual o impacte de uma intervenção com setting na escola na atividade física em crianças?Rosário, Rafaela; Pereira, Beatriz; Araújo, Ana; Lopes, Óscar; Padrão, Patríca; Teixeira, Vítor Hugo; Oliveira, Bruno M.P.M.; Barros, Renata; Moreira, André; Moreira, PedroArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Promoting gastronomy through Chef's recipes.Macedo, Susana; Morais, Cecília; Graça, Pedro; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional