Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.876 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Ciências do consumo alimentar: Comparação de cursos de 2º ciclo (Mestrado) em regime online presencialMoura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Azeiteiro, Luís; Aires, Luisa; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of knowledge and behaviours about nutrition, hygiene and food safety of non-teaching staff at nursery schoolsRocha, C.; Almeida, A.; Cunha, LuísArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Persistent Organic Pollutants (POPs) levels in human visceral and subcutaneous adipose tissue in an obese Portuguese population: biological implicationsPestana, Diogo; Sa, Carla; Fernandes, Virgínia; Faria, Gil; Teixeira, Diana; Faria, Ana; Meireles, Manuela; Cunha, Ana; Moreira, Edgar; Santos, Bruno; Martins, Sónia; Monteiro, Rosário; Domingues, Valentina; Delerue-Matos, Cristina; Calhau, ConceiçãoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in MozambiquePadrão, Patrícia; Laszczynska, Olga; Matos, Carla Silva; Damasceno, Albertino; Lunet, NunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional