Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.259 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Machado, Jorge; Peixe, LuísaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013System of Planning and Evaluation of School mealsRocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in MozambiquePadrão, Patrícia; Laszczynska, Olga; Matos, Carla Silva; Damasceno, Albertino; Lunet, NunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Persistent Organic Pollutants (POPs) levels in human visceral and subcutaneous adipose tissue in an obese Portuguese population: biological implicationsPestana, Diogo; Sa, Carla; Fernandes, Virgínia; Faria, Gil; Teixeira, Diana; Faria, Ana; Meireles, Manuela; Cunha, Ana; Moreira, Edgar; Santos, Bruno; Martins, Sónia; Monteiro, Rosário; Domingues, Valentina; Delerue-Matos, Cristina; Calhau, ConceiçãoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Promoting gastronomy through Chef's recipes.Macedo, Susana; Morais, Cecília; Graça, Pedro; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Program 100% - promote healthy eating at schoolsGonçalves, S.; Graça, Pedro; Lima, R.; Vaz, M.; Cid, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional