Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 21 (Search time: 0.027 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2008
Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007
Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolates
Antunes, Patrícia
;
Machado, Jorge
;
Peixe, Luísa
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Dietary habits and metabolic syndrome in middle-aged Europeans.
Parr, Heather
;
Knox, Barbara Stewart
;
Bunting, B.
;
Gilpin, S.
;
Pinhão, Sílvia
;
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Macronutrient composition of cooked dishes for patients with Phenylketonuria
Pimentel, Filipa
;
Alves, Rita
;
Costa, Anabela
;
Torres, Duarte
;
Almeida, M.
;
Oliveira, M.
;
Oliveira, Bruno
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011
Qual o impacte de uma intervenção com setting na escola na atividade física em crianças?
Rosário, Rafaela
;
Pereira, Beatriz
;
Araújo, Ana
;
Lopes, Óscar
;
Padrão, Patríca
;
Teixeira, Vítor Hugo
;
Oliveira, Bruno M.P.M.
;
Barros, Renata
;
Moreira, André
;
Moreira, Pedro
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
System of Planning and Evaluation of School meals
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patients
Pimentel, Filipa
;
Alves, Rita
;
Costa, Anabela
;
Torres, Duarte
;
Almeida, M.
;
Oliveira, Bruno
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Discover
Author
5
Rocha, Ada
4
Almeida, Maria Daniel Vaz de
4
Oliveira, Bruno
3
Pinho, Olívia
2
Almeida, M.
.
next >
Subject
21
Health sciences, Health sciences
Document Type
21
Artigo em Livro de Atas de Confer...
Date issued
12
2013
1
2012
1
2011
2
2010
4
2008
.
next >