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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
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2008
Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012
Sodium Content in Vegetable Soups Prepared Outside the Home: Identifying the Problem
Carla Goncalves
;
Gabriela Silva
;
Olivia Pinho
;
Sandra Camelo
;
Luis Amaro
;
Vitor Teixeira
;
Patricia Padrao
;
Pedro Moreira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Quality cues for vegetables
Macedo, Susana
;
Graça, Pedro
;
Delgadillo, Ivonne
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007
Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI century
Rocha, Ada
;
Morais, A
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018
Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literatura
Cerdeira, M.
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007
Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolates
Antunes, Patrícia
;
Machado, Jorge
;
Peixe, Luísa
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012
Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with Phenylketonuria
Pimentel, Filipa
;
Alves, Rita C.
;
Oliva-Teles, M.T.
;
Torres, Duarte
;
Almeida, Manuela F.
;
Delerue-Matos, C.
;
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior population
Afonso, Cláudia
;
Poinhos, Rui
;
Pinhão, Sílvia
;
Franchini, Bela
;
Teixeira, Vitor
;
Moreira, Pedro
;
Durão, C
;
Pinho, Olívia
;
Silva, Diana
;
Lima ,Reis JP
;
Veríssimo, MT
;
Correia, Flora
;
Almeida, Maria Daniel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
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16
Pinho, Olívia
12
Oliveira, Bruno
12
Rocha, Ada
10
Poinhos, Rui
9
Correia, Flora
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Subject
35
Ciências da Saúde, Ciências médic...
35
Health sciences, Medical and Heal...
21
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
21
Health sciences, Health sciences
6
Ciências da Saúde, Outras ciência...
.
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Date issued
6
2020 - 2021
59
2010 - 2019
15
2007 - 2009