Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 81 (Search time: 0.016 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Sodium Content in Vegetable Soups Prepared Outside the Home: Identifying the ProblemCarla Goncalves; Gabriela Silva; Olivia Pinho; Sandra Camelo; Luis Amaro; Vitor Teixeira; Patricia Padrao; Pedro MoreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Quality cues for vegetablesMacedo, Susana; Graça, Pedro; Delgadillo, IvonneArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literaturaCerdeira, M.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Machado, Jorge; Peixe, LuísaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Oliva-Teles, M.T.; Torres, Duarte; Almeida, Manuela F.; Delerue-Matos, C.; Oliveira, Maria Beatriz Prior PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional