Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.019 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Quality cues for vegetablesMacedo, Susana; Graça, Pedro; Delgadillo, IvonneArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Machado, Jorge; Peixe, LuísaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Dietary habits and metabolic syndrome in middle-aged Europeans.Parr, Heather; Knox, Barbara Stewart; Bunting, B.; Gilpin, S.; Pinhão, Sílvia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Regional food availability in representative samples of Portuguese households from 1990 to 2000.Rodrigues, Sara; Trichopoulou, Antonia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Alcohol consumption of an elderly European Population: daily and weekly consumptionC. Morais; Afonso C; Bruno M. P. M. Oliveira; M. Raats; M. Lumbers; MDV de AlmeidaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009How to securely break into RBAC: the BTG-RBAC modelFerreira, Ana; Chadwick, David; Zao, Gansen; Farinha, Pedro; Correia, Ricardo; Chilro, Rui; Antunes, LuísArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional