Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.022 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2006Optimização de uma metodologia analítica para determinação da composição em ácido linoleico conjugado do tecido perirenal de cordeirosSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2007DIFFICULTIES IN QUANTIFICATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN FOODSMelo AI; Viegas O; Petisca C; Eça R; Pinho O; Ferreira IArtigo em Revista Científica Nacional
2006PREVALÊNCIA DE OCRATOXINA A EM ALIMENTOSE CONSEQUENTES PROBLEMAS DE SEGURANÇAALIMENTARNogueira S; Oliveira MBPPArtigo em Revista Científica Nacional
2006AVALIAÇÃO NUTRICIONAL DE PRODUTOS DE PASTELARIACasal S; Noronha B; Mendes E; Oliveira MBPPArtigo em Revista Científica Nacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Medicamentos Manipulados em Pediatria: Estado Actual e Perspectivas FuturasCarlos Maurício Barbosa; Susana PintoArtigo em Revista Científica Nacional
2008O sal e os cloretos no pãoSAA Almeida; AM Heitor; MD Barata; MGF Sales; MBPP OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Conjugated linoleic acid (CLA) as an interesting nutraceuticSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional