Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 47 (Search time: 0.214 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Extraction, detection, and quantification of heterocyclic aromatic amines in Portuguese meat dishes by HPLC/diode arrayMelo, A; Viegas, O; Eca, R; Petisca, C; Pinho, O; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2008P2 receptor-subtypes in the modulation of reactive gliosisClara Quintas; Gloria Queiroz; Jorge GoncalvesOutras Publicações
2008Teores de Vitamina E em diferentes variedades de Castanea sativaSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fishIsabel Ferreira; Olívia PinhoCapítulo ou Parte de Livro
2008Roasted coffee as a potential natural source of MAO inhibitorsRita Alves; Susana Vicente; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Medicamentos Manipulados em Pediatria: Estado Actual e Perspectivas FuturasCarlos Maurício Barbosa; Susana PintoArtigo em Revista Científica Nacional
2008Conjugated linoleic acid (CLA) as an interesting nutraceuticSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008-07-23Extracção e Quantificação de Aminas Aromáticas Heterocíclicas em carne por HPLC: efeito da adição de ingredientes ricos em antioxidantesArmindo Jorge Alves de MeloDissertação
2008Banisteriopsis pubipetala as a source of natural antioxidantsSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional