Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 253 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2003A validated HPLC method for the assay of xanthone and 3-methoxyxanthone in PLGA nanocapsulesTeixeira, M; Afonso, CMM; Pinto, MMMM; Barbosa, CMArtigo em Revista Científica Internacional
2008Teores de Vitamina E em diferentes variedades de Castanea sativaSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Dissemination of extended-spectrum beta-lactamase producers in natural environments in Northern PortugalJoana Rocha; Helena SousaArtigo em Revista Científica Internacional
2000Determination of clonixin in plasma and urine by reversed-phase high-performance liquid chromatographyBica, A; Farinha, A; Blume, H; Barbosa, CMArtigo em Revista Científica Internacional
2005Pattern of extended-spectrum beta-lactamases producers in coastal seawater of Northern Portugal after a four year period.Joana Rocha; Helena SousaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2006Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: Characterization using multivariate data analysisM. V. Mota; I. M. P. L .V. O. Ferreira; M. B. P. Oliveira; C. Rocha; J. A. Teixeira; D. Torres; M. P. GonçalvesArtigo em Revista Científica Internacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fishIsabel Ferreira; Olívia PinhoCapítulo ou Parte de Livro
2004Miniaturisation and incorporation of ion selective electrodes in sequential injection analysisConceição BrancoPoster em Conferência Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008-07-23Extracção e Quantificação de Aminas Aromáticas Heterocíclicas em carne por HPLC: efeito da adição de ingredientes ricos em antioxidantesArmindo Jorge Alves de MeloDissertação