Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.242 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Roasted coffee as a potential natural source of MAO inhibitorsRita Alves; Susana Vicente; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Conjugated linoleic acid (CLA) as an interesting nutraceuticSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Banisteriopsis pubipetala as a source of natural antioxidantsSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2013Fatty acids derived from a food frequency questionnaire and measured in erythrocyte-membrane in relation to adiponectin and leptin concentrationsSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Benefícios potenciais do consumo de nozesSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Optimização de uma metodologia analítica para determinação da composição em ácido linoleico conjugado do tecido perirenal de cordeirosSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Presença de beta-carbolinas em caféSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional