Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.03 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Intra- and interspecific mineral composition variability of commercial instant coffees and coffee substitutes: Contribution to mineral intakeMarta Oliveira; Susana Casal; Simone Morais; Claudia Alves; Filipa Dias; Sandra Ramos; Eulalia Mendes; Cristina Delerue Matos; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016DNA mini-barcodes for saffron identificationC. Villa; J. Costa; L. Meira; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Revista Científica Internacional
2019Preparations of Pomegranate By-Products are Effective as Dermatological Healing Herbal MedicinesBeatriz B P P Oliveira; T.B. Machado; F.F.M. Vieira; Silva, K.C.F.A.,Artigo em Revista Científica Internacional
20174-Hydroxynonenal: A Parameter of Quality and Safety of Vegetable OilsT. G. Albuquerque; Beatriz B P P Oliveira; M. A. Silva; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Chemical Characterization of "Alcaparras" Stoned Table Olives from Northeast PortugalAnabela Sousa; Susana Casal; Albino Bento; Ricardo Malheiro; Beatriz B P P Oliveira; Jose Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Internacional
2017Trans fatty acids content in worlwide edible fats and oils: current trends and challengesT. G. Albuquerque; M.A. Silva; Beatriz B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Internacional
2014Nutritional composition of low protein and phenylalanine-restricted dishes prepared for phenylketonuric patientsFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Telmo J R Fernandes; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2014Phenylketonuria: Protein content and amino acids profile of dishes for phenylketonuric patients. The relevance of phenylalanineFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2017Castanea sativa Bur: An undervalued by-product but a promising cosmetic ingredientD. Pinto; N. Braga; F. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional