Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.008 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Sementes edíveis: composição em ácidos gordos e impacto na saúde. Edible seeds: fatty acids composition and potential health impact.T. G. Albuquerque; M. A. Silva; Beatriz B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional
2016Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústriaF. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2015Perfil nutricional de algas marinhas edíveis: influência da origem geográficaC. Costa; F. Pimentel; Rita C. Alves; A.S.G. Costa; Arminda Alves; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016Alergénios dos frutos de casca rijaJ. Costa; C. Villa; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Revista Científica Nacional
2016Avelã: composição química e efeitos benéficos associados ao seu consumoJ. S. Amaral; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2017Aditivos e contaminantes da cadeia alimentar: enquadramento legal, progressos relevantes e riscos emergentesM. A. Coimbra; Beatriz B P P Oliveira; F. Poças; A. Teixeira; I. DelgadilloArtigo em Revista Científica Nacional
2017Bolacha Maria ou de água e sal: análise nutricional comparativa.Albuquerque T.G.; Silva M.A.; Beatriz B P P Oliveira; Costa H.S.Artigo em Revista Científica Nacional
2016Valorização de frutos silvestres edíveis para consumo in naturaA. F. Vinha; C. Albuquerque; A.S.G. Costa; E. Costa; M. C. Manso; A. Santos-Silva; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional