Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.337 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017-11PRODUTO DERIVADO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA COM EFEITO ANTIPROLIFERATIVO CONTRA AS CÉLULAS LINFOBLÁSTICAS HUMANASBeatriz B P P Oliveira; Klebson Santos Silva; Francine Ferreira PadilhaPatente
2017-10Pressurized liquid extraction of phenolic and flavonois compounds from neem leavesA.M. Barbosa; K.S. Santos; A.V.C.S. Muniz; G.R. Borges; E. Franceschi; Beatriz B P P Oliveira; F.F. Padilha; C. DarivaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2017Medicago: A Promising Source of Bioactive CompoundsF. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2017Trans fatty acids content in worlwide edible fats and oils: current trends and challengesT. G. Albuquerque; M.A. Silva; Beatriz B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Internacional
20174-Hydroxynonenal: A Parameter of Quality and Safety of Vegetable OilsT. G. Albuquerque; Beatriz B P P Oliveira; M. A. Silva; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Internacional
2017Snacks" salgados vs bolachas: Que tipo de gordura fornecem?T.G. Albuquerque; H. S. Costa; M.A. Silva; Beatriz B P P OliveiraPoster em Conferência Internacional
2017Aditivos e contaminantes da cadeia alimentar: enquadramento legal, progressos relevantes e riscos emergentesM. A. Coimbra; Beatriz B P P Oliveira; F. Poças; A. Teixeira; I. DelgadilloArtigo em Revista Científica Nacional
2017Bolacha Maria ou de água e sal: análise nutricional comparativa.Albuquerque T.G.; Silva M.A.; Beatriz B P P Oliveira; Costa H.S.Artigo em Revista Científica Nacional
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2017Castanea sativa Bur: An undervalued by-product but a promising cosmetic ingredientD. Pinto; N. Braga; F. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional