Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.609 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016-09Botanical authentication of honey by DNA barcoding application to lavender honeyS. Soares; L. Grazina; J. Costa; J. Amaral; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
201613º Encontro de Química dos Alimentos. Disponibilidade, valorização e inovação: uma abordagem multidimensional dos alimentos Livro de resumosBeatriz B P P OliveiraLivro
2016Sementes edíveis: composição em ácidos gordos e impacto na saúde. Edible seeds: fatty acids composition and potential health impact.T. G. Albuquerque; M. A. Silva; Beatriz B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Coleostephus myconis, a portuguese ruderal species with food purposes; fatty acids and tocopherols profileS. M. F. Bessada; J.C.M. Barreira; J. Santos; F. B. Pimentel; M. A. Nunes; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústriaF. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016Alergénios dos frutos de casca rijaJ. Costa; C. Villa; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Extrato da polpa do fruto da Adansonia digitata: Valorização de um ingrediente com elevado potencial (Adansonia digitata fruit pulp extract: a possible valuable ingredient)F. Passos; A.F. Vinha; T. Moreira; A. Oliveira; F. Rodrigues; A.S.G. Costa; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Valorization of olive pomace: bioactive compounds and antioxidant propertiesM. A. Nunes; F. B. Pimentel; Rita C. Alves; A.S.G. Costa; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016Avelã: composição química e efeitos benéficos associados ao seu consumoJ. S. Amaral; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional