Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 38 (Search time: 0.119 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Editorial do boletim Café e Saúde da AICC.Café e saúde: um novo paradoxo para a saude?Susana VicentePublicação Didática
2013A maturação como fator determinante na atividade antioxidante e composição fenólica em frutos da Cv. CobrançosaSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Study of the effect of olive leaves addition during extraction process on chemical characteristics of Cv. Cobrançosa olive oilsSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Efeito da adição de borra de café fresca e compostada na atividade antioxidante de alfaceSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Caracterização da fração volátil de azeitonas representativas da região de Trás-os-Montes: cvs. Cobrançosa, Madural e Verdeal TransmontanaSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Determination of acrylamide in coffee and coffee products by GC-MS using an improved SPE clean-up methodSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Saturated fatty acids intake in relation to C-reactive protein, adiponectin and leptin: a population-based studySusana Vicente; Carla LopesArtigo em Revista Científica Internacional
2007Avaliaçao da fracção lipídica de bolachas: estudo de mercadoSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008Vitamin E in coffee beans: development and validation of a micro-extraction methodsSusana Vicente; Maria OliveiraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Effect of Deep-Fat Fried and Oven Baked in battered/ breaded food productsSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional