Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FFUP - Faculdade de Farmácia
FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FFUP - Artigo em Outras Revistas
FFUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FFUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FFUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FFUP - Capítulo ou Parte de Livro
FFUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FFUP - Catálogo
FFUP - Dissertação
FFUP - Livro
FFUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FFUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FFUP - Outra Publicação em Livro
FFUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FFUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FFUP - Outras Publicações
FFUP - Patente
FFUP - Poster em Conferência Internacional
FFUP - Poster em Conferência Nacional
FFUP - Publicação Didática
FFUP - Relatório de Estágio
FFUP - Relatório de Projeto
FFUP - Relatório Técnico
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FFUP - Tese
FFUP - Tese de Licenciatura
FFUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 53 (Search time: 0.024 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2014
Phenylketonuria: Protein content and amino acids profile of dishes for phenylketonuric patients. The relevance of phenylalanine
Filipa B Pimentel
;
Rita C Alves
;
Anabela S G Costa
;
Duarte Torres
;
Manuela F Almeida
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Internacional
2016-09
Determinação do teor em compostos bioativos, cor e teor de água ao longo do processamento mínimo de couve-galega
A. C. Ferreira
;
J. Santos
;
Beatriz B P P Oliveira
;
Cunha, LM
;
S C Fonseca
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Caracterização nutricional e atividade antioxidante de borututu (Cochlospermum angolensis Welw.) fresco e liofilizado
A.S.G. Costa
;
A. F. Vinha
;
Rita C. Alves
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016
How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothies
Antonia Nunes, MA
;
Anabela S G Costa
;
Joao C M Barreira
;
Ana F Vinha
;
Rita C Alves
;
Rocha, Ada
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Internacional
2017-06
OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USES
Beatriz B P P Oliveira
;
A.S.G. Costa
;
M. Antónia Nunes
;
Filipa Pimentel
Patente
2016-09
Foeniculum vulgare MILL. utilizado como antioxidante em iogurtes: comparação entre o ingrediente natural e um aditivo sintético
C. Caleja
;
L. Barros
;
Beatriz B P P Oliveira
;
I. C. F. R. Ferreira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Coleostephus myconis, a portuguese ruderal species with food purposes; fatty acids and tocopherols profile
S. M. F. Bessada
;
J.C.M. Barreira
;
J. Santos
;
F. B. Pimentel
;
M. A. Nunes
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017-10
Pressurized liquid extraction of phenolic and flavonois compounds from neem leaves
A.M. Barbosa
;
K.S. Santos
;
A.V.C.S. Muniz
;
G.R. Borges
;
E. Franceschi
;
Beatriz B P P Oliveira
;
F.F. Padilha
;
C. Dariva
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
Frozen minced fish from lower-value species: evaluation of fatty acids variability by chemometrics
M. J. Ramalhosa
;
S. Morais
;
Susana Casal
;
Eulália Mendes
;
M. R. Alves
;
C. Delerue-Matos
;
Beatriz B P P Oliveira
Capítulo ou Parte de Livro
2019
Physicochemical characterization of dried vs. freeze-dried marine macroalgae waste aiming further recovery
Beatriz B P P Oliveira
;
S.L. Pardilhó
;
S. Machado
;
S.M.F. Bessada
;
M.F. Almeida
;
J.M. Dias
Livro de Atas de Conferência Nacional
Discover
Author
8
A.S.G. Costa
6
F. Rodrigues
4
H. S. Costa
4
I. Mafra
4
J. Costa
.
next >
Subject
3
Ciências da Saúde, Outras ciência...
3
Health sciences, Other Agrarian S...
2
Other Agrarian Sciences
2
Outras ciências agrárias
1
Chemical sciences
.
next >
Document Type
12
Artigo em Revista Científica Inte...
11
Artigo em Livro de Atas de Confer...
8
Artigo em Revista Científica Naci...
7
Capítulo ou Parte de Livro
3
Outra Publicação em Revista Cient...
.
next >
Date issued
52
2010 - 2019
1
2007 - 2009