Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 45 (Search time: 0.41 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016-09Influência da temperatura da torra no perfil nutricional da farinha de amêndoa (Roasting temperature influences the nutritional profile of deffated almond flour)A.S.G. Costa; C. S. G. Costa; Rita C. Alves; A. Rabadán; M. Álvarez-Ortí; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Development of topical formulations with Castanea sativa bur extract as active ingredientD. Pinto; T. Moreira; A. I. Oliveira; F. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016DNA mini-barcodes for saffron identificationC. Villa; J. Costa; L. Meira; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Revista Científica Internacional
2016Bioactive Compounds of Hazelnuts as Health PromotersJ. S. Amaral; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2016-09Caracterização nutricional e atividade antioxidante de borututu (Cochlospermum angolensis Welw.) fresco e liofilizadoA.S.G. Costa; A. F. Vinha; Rita C. Alves; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Bioactive Compounds of Tomatoes as Health PromotersJ. Pinela; Beatriz B P P Oliveira; i.C.F.R. FerreiraCapítulo ou Parte de Livro
2017Bolacha Maria ou de água e sal: análise nutricional comparativa.Albuquerque T.G.; Silva M.A.; Beatriz B P P Oliveira; Costa H.S.Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09Foeniculum vulgare MILL. utilizado como antioxidante em iogurtes: comparação entre o ingrediente natural e um aditivo sintéticoC. Caleja; L. Barros; Beatriz B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014Phenylketonuria: Protein content and amino acids profile of dishes for phenylketonuric patients. The relevance of phenylalanineFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente