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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Phenylketonuria: Protein content and amino acids profile of dishes for phenylketonuric patients. The relevance of phenylalanineFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016-09Determinação do teor em compostos bioativos, cor e teor de água ao longo do processamento mínimo de couve-galegaA. C. Ferreira; J. Santos; Beatriz B P P Oliveira; Cunha, LM; S C FonsecaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Caracterização nutricional e atividade antioxidante de borututu (Cochlospermum angolensis Welw.) fresco e liofilizadoA.S.G. Costa; A. F. Vinha; Rita C. Alves; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2016-09Foeniculum vulgare MILL. utilizado como antioxidante em iogurtes: comparação entre o ingrediente natural e um aditivo sintéticoC. Caleja; L. Barros; Beatriz B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Coleostephus myconis, a portuguese ruderal species with food purposes; fatty acids and tocopherols profileS. M. F. Bessada; J.C.M. Barreira; J. Santos; F. B. Pimentel; M. A. Nunes; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017-10Pressurized liquid extraction of phenolic and flavonois compounds from neem leavesA.M. Barbosa; K.S. Santos; A.V.C.S. Muniz; G.R. Borges; E. Franceschi; Beatriz B P P Oliveira; F.F. Padilha; C. DarivaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Frozen minced fish from lower-value species: evaluation of fatty acids variability by chemometricsM. J. Ramalhosa; S. Morais; Susana Casal; Eulália Mendes; M. R. Alves; C. Delerue-Matos; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2019Physicochemical characterization of dried vs. freeze-dried marine macroalgae waste aiming further recoveryBeatriz B P P Oliveira; S.L. Pardilhó; S. Machado; S.M.F. Bessada; M.F. Almeida; J.M. DiasLivro de Atas de Conferência Nacional