Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 38 (Search time: 0.018 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Effect of fresh and composted spent coffee grounds on lettuce growth, photosynthetic pigments and mineral compositionSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Teores de Vitamina E em diferentes variedades de Castanea sativaSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Avaliação do efeito das condições experimentais sobre a capacidade redutora total de extratos de alface através de um desenho experimentalSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Roasted coffee as a potential natural source of MAO inhibitorsRita Alves; Susana Vicente; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2011Effect of tea extracts on olive oil subjscted to microwave heatingSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Beta-caroteno e luteína em azeites DOPSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008Conjugated linoleic acid (CLA) as an interesting nutraceuticSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2008Banisteriopsis pubipetala as a source of natural antioxidantsSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional