Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 38 (Search time: 0.085 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Fatty acids derived from a food frequency questionnaire and measured in erythrocyte-membrane in relation to adiponectin and leptin concentrationsSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2007Influência da torra de avelâs na sua composição em vitamina ESusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2006Benefícios potenciais do consumo de nozesSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2015Estrutura bioquímica e metabolismo das diferentes gordurasSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Optimização de uma metodologia analítica para determinação da composição em ácido linoleico conjugado do tecido perirenal de cordeirosSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2011Cv. Cobrançosa: effect of olive ripening on the phenolic composition, antioxidant and antimicrobial activitiesSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Neuroactive Beta-carbolines in Arabica and robusta coffeeSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional