Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 36 (Search time: 0.385 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016-09Extratos fenólicos de camomila como preservantes naturais de iogurtesC. Caleja; L. Barros; M B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Assessing the adulteration of food supplements for improving sexual performance with PDE-5 inibhitorsJ. Santos; T. Rocha; J.S. Amaral; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Total Selenium Content of Commercial Food Supplements: Label Accuracy EvaluationI.M.C. Almeida; M.T. Oliva-Teles; J. Santos; C. Delerue-Matos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016Rã na alimentação humana. Aspetos nutricionaisJ. Santos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-12PROCESSO DE OBTENÇÃO DE EXTRATO BIOATIVO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA POR EXTRAÇÃO COM LÍQUIDOS PRESSURIZADOS E PRODUTO OBTIDOM B P P Oliveira; KLEBSON SILVA SANTOS; FRANCINE FERREIRA PADILHAPatente
2016-09Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability studyT. Moreira; J. Santos; A.S.G. Costa; D. Pinto; F. Pimentel; A. I. Oliveira; F. Rodrigues; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Main benefits and applicability of plant extracts in skin care productsA. S. Ribeiro; M. estanqueiro; M B P P Oliveira; José Manuel Sousa LoboOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2016Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?T G Albuquerque; M A Silva; M B P P Oliveira; H S CostaOutras Publicações
2015Riscos e benefícios associados ao consumo de carne de caçaJ. S. Amaral; I. Mafra; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2017Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transiçãoM. A. Silva; T. G. Albuquerque; M B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional