Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 36 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017-12SPREADABLE FOOD COMPOSITION, PROCESS AND USES THEREOFM B P P Oliveira; M. Antónia Nunes; A. S. G. CostaPatente
2016-09Effect of Bactrocera oleae infestation on bioactive compounds and antibacterial activities of olive oilL. Medjkouh; A. Tamendjari; S. Keciri; J. Santos; , M. A. Nunes; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Rã na alimentação humana. Aspetos nutricionaisJ. Santos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2017Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transiçãoM. A. Silva; T. G. Albuquerque; M B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Bagas de Phytolacca americana L.: Valorização numa perspetiva de sustentabilidade (Berries of Phytolacca americana L.: value addition in a sustainable perspective)A. F. Vinha; A.S.G. Costa; Costa, E; Alice Santos Silva; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Coffee silverskin extracts: a new natural ingredient obtained from coffee by-productsF. Rodrigues; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Main benefits and applicability of plant extracts in skin care productsA. S. Ribeiro; M. estanqueiro; M B P P Oliveira; José Manuel Sousa LoboOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2016-09Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability studyT. Moreira; J. Santos; A.S.G. Costa; D. Pinto; F. Pimentel; A. I. Oliveira; F. Rodrigues; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017Avaliação da qualidade sensorial dos alimentos. Boas práticas e recomendações para uma correta análise descritivaC. Barbosa; M.R. Alves; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Influence of packing material on the quality parameters and bioactivity of smoothiesM. A. Nunes; J. C. M. Barreira; A.S.G. Costa; A. F. Vinha; Rita C. Alves; A. Rocha; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional