Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.032 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2017-11PRODUTO DERIVADO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA COM EFEITO ANTIPROLIFERATIVO CONTRA AS CÉLULAS LINFOBLÁSTICAS HUMANASBeatriz B P P Oliveira; Klebson Santos Silva; Francine Ferreira PadilhaPatente
2015-09Citotoxicity evaluation of a new ingredient with cosmetic proposals incorporated into a hand creamF. Rodrigues; B. sarmento; Maria Helena Amaral; Beatriz B P P OliveiraPoster em Conferência Internacional
2016Advances in authenticity testing for meat speciationJ. Amaral; L. Meira; Beatriz B P P Oliveira; I, MafraCapítulo ou Parte de Livro
2017Trans fatty acids content in worlwide edible fats and oils: current trends and challengesT. G. Albuquerque; M.A. Silva; Beatriz B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Internacional
2016-09Foeniculum vulgare MILL. utilizado como antioxidante em iogurtes: comparação entre o ingrediente natural e um aditivo sintéticoC. Caleja; L. Barros; Beatriz B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016-09Botanical authentication of honey by DNA barcoding application to lavender honeyS. Soares; L. Grazina; J. Costa; J. Amaral; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Acrylamide in Coffee: Influence of ProcessingC. Soares; R. C. Alves; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2016-09Caracterização nutricional e atividade antioxidante de borututu (Cochlospermum angolensis Welw.) fresco e liofilizadoA.S.G. Costa; A. F. Vinha; Rita C. Alves; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional