Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.313 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Valorização de frutos silvestres edíveis para consumo in naturaA. F. Vinha; C. Albuquerque; A.S.G. Costa; E. Costa; M. C. Manso; A. Santos-Silva; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; Maria Antónia Nunes; Filipa Pimentel; A.S.G. CostaPatente
2016Bioactive Compounds of Tomatoes as Health PromotersJ. Pinela; Beatriz B P P Oliveira; i.C.F.R. FerreiraCapítulo ou Parte de Livro
2016-09Determinação do teor em compostos bioativos, cor e teor de água ao longo do processamento mínimo de couve-galegaA. C. Ferreira; J. Santos; Beatriz B P P Oliveira; Cunha, LM; S C FonsecaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2016-09Extrato da polpa do fruto da Adansonia digitata: Valorização de um ingrediente com elevado potencial (Adansonia digitata fruit pulp extract: a possible valuable ingredient)F. Passos; A.F. Vinha; T. Moreira; A. Oliveira; F. Rodrigues; A.S.G. Costa; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Alergénios dos frutos de casca rijaJ. Costa; C. Villa; Beatriz B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Revista Científica Nacional
2016Quality Control of Gamma Irradiated Dwarf Mallow (Malva neglecta Wallr.) based on Color, Organic Acids, Total Phenolics and Antioxidant ParametersJ. Pinela; L. Barros; A. L. Antonio; A. M. Carvalho; Beatriz B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Isoflavones in coffeeR. C. Alves; C. M. D. Soares; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2016Bioactive Compounds of Hazelnuts as Health PromotersJ. S. Amaral; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro