Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 49 (Search time: 0.052 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007DIFFICULTIES IN QUANTIFICATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN FOODSMelo AI; Viegas O; Petisca C; Eça R; Pinho O; Ferreira IArtigo em Revista Científica Nacional
2006PREVALÊNCIA DE OCRATOXINA A EM ALIMENTOSE CONSEQUENTES PROBLEMAS DE SEGURANÇAALIMENTARNogueira S; Oliveira MBPPArtigo em Revista Científica Nacional
2006AVALIAÇÃO NUTRICIONAL DE PRODUTOS DE PASTELARIACasal S; Noronha B; Mendes E; Oliveira MBPPArtigo em Revista Científica Nacional
2016-10DETERMINAÇÃO DA CONSTANTE DE DISSOCIAÇÃO E COEFICIENTE DE PARTIÇÃO DE LÍQUIDOS IÓNICOS FARMACÊUTICOS COM ATIVIDADE ANTI-INFLAMATÓRIA in Egitania Sciencia, 18 (10), 173-188M. Lucia M F S SaraivaArtigo em Revista Científica Nacional
2008O sal e os cloretos no pãoSAA Almeida; AM Heitor; MD Barata; MGF Sales; MBPP OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2013Yeast cell model in anticancer drug discovery. Microbiologia (Portuguese Society for Microbiology Magazine) Nº 3.Lucilia SaraivaArtigo em Revista Científica Nacional
2010In vitro glucose uptake induced by electrical stimulation in soleus muscle. Does the stimulation frequency matter?Santos JM; Ribeiro SB; Glória Queiróz; Apell HJ; Duarte JAArtigo em Revista Científica Nacional
2013Fatty acids derived from a food frequency questionnaire and measured in erythrocyte-membrane in relation to adiponectin and leptin concentrationsSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2016Rã na alimentação humana. Aspetos nutricionaisJ. Santos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2017Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transiçãoM. A. Silva; T. G. Albuquerque; M B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional