Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 29 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueiroz, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UVPetisca, Catarina; Pinto, Edgar; Amaro, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Influence of the addition of B-glucans in the volatiles profile in homemade breadSilva, Ricardo; Erben, Melina; Gallardo, Anabella; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cellsMoura, Cristina; Prucha, Mafalda; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Influence of processing in food bioactive compoundsCosta, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatographyMoreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional