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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffeePetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteinsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Monteiro, Daniela; Faria, Sofia; Cruz, SusanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Ethanol retention in cooked meals containing Alcoholic DrinksMateus, Daniela; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional