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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systemsMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleriesMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Isabel FerreiraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional