Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2008
Microbiological, biochemical and biogenic amine profiles of Terrincho cheese manufactured in several dairy farms
Ana I E Pintado
;
Olivia Pinho
;
Isabel M P L V O Ferreira
;
Manuela M E Pintado
;
Ana M P Gomes
;
Malcata, FX
Artigo em Revista Científica Internacional
2008
Influence of anthocyanins and derivative pigments from blueberry (Vaccinium myrtillus) extracts on MPP+ intestinal uptake: A structure-activity approach
Ana Faria
;
Diogo Pestana
;
Rosario Monteiro
;
Joana Oliveira
;
Victor de Freitas
;
Isabel Azevedo
;
Conceicao Calhau
;
Nuno Mateus
Artigo em Revista Científica Internacional
2008
Xanthohumol Influences Preadipocyte Differentiation: Implication of Anti proliferative and Apoptotic Effects
mendes, v
;
monteiro, r
;
pestana, d
;
teixeira, d
;
calhau, c
;
azevedo, i
Artigo em Revista Científica Internacional
2001
Effect of temperature on evolution of free amino acid and biogenic amine contents during storage of Azeitao cheese
Pinho, O
;
Ferreira, IMPLVO
;
Mendes, E
;
Oliveira, BM
;
Ferreira, M
Artigo em Revista Científica Internacional
2000
Quantification of synthetic phenolic antioxidants in liver pates
Pinho, O
;
Ferreira, IMPLVO
;
Oliveira, MBPP
;
Ferreira, MA
Artigo em Revista Científica Internacional
2003
Incidence of Salmonella from poultry products and their susceptibility to antimicrobial agents
Antunes, P
;
Reu, C
;
Sousa, JC
;
Peixe, L
;
Pestana, N
Artigo em Revista Científica Internacional
2002
Incidence and susceptibility to antimicrobial agents of Listeria spp. and Listeria monocytogenes isolated from poultry carcasses in Porto, Portugal
Antunes, P
;
Reu, C
;
Sousa, JC
;
Pestana, N
;
Peixe, L
Artigo em Revista Científica Internacional
2008
Effect of Beer/Red Wine Marinades on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Pan-Fried Beef
Armindo Melo
;
Olga Viegas
;
Catarina Petisca
;
Ouivia Pinho
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2002
Production of histamine and tyramine by bacteria isolated from Portuguese vacuum-packed cold-smoked fish
da Silva, MV
;
Pinho, O
;
Ferreira, I
;
Plestilova, L
;
Gibbs, PA
Artigo em Revista Científica Internacional
Discover
Author
3
Pinho, O
2
Antunes, P
2
Ferreira, IMPLVO
2
Isabel M P L V O Ferreira
2
Peixe, L
.
next >
Subject
9
Ciências da Saúde, Outras ciência...
Date issued
4
2008
1
2003
2
2002
1
2001
1
2000
.
< previous
next >