Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.045 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2003Effects of vaccuum packaging on the physical quality of minimally processed potatoesRocha, Ada; Coulon, Emilie C; Morais, M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2004Modified atmosphere package for appleRocha, Ada; Barreiro, M.G.; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2009Avaliação da Adequação Nutricional de uma Refeição Servida em uma Unidade de Alimentação Universitária PortuguesaRocha, Ada; Martins, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2001Polyphenoloxidase activity and total phenolic conten as related to browning of minimally processed "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processes "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from 'Jonagored' appleRocha, Ada; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional
2007Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuumRocha, Ada; Ferreira, JFFC; Silva, AMM; Almeida, GN; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional
2009Food safety practices in a Portuguese canteenVeiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional