Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Implementation of Micromundo@UPorto: a pedagogical project of service-learning for education in microbiology and antimicrobial resistance awareness.Antunes, Patrícia; Novais, C.; Novais, A.; Grosso, F.; Ribeiro, T.G.; Mourão, J.; Perovic, S,; Rocha, J.; Rebelo, A.; Ksiezarek, M.; Freitas, A.R.; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Detection of Salmonella serotypes adapted to diverse stresses in poultry meat at processing level in PortugalRibeiro, S.; Mourão, J,; Rebelo, A.; Novais, C.; Peixe, L.; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Identification of 2CS-CHXT operon signature of chlorhexidine tolerance among Enterococcus faeciumDuarte, B.; Pereira, A.P.; Freitas, A.R.; Coque, T.M.; Hammerum, A.M.; Hasman, H.; Antunes, Patrícia; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Occurrence of mcr-1 in Escherichia coli from rabbits of intensive farmingFreitas-Silva, J.; Inácio, A.; Mourão, J.; Antunes, Patrícia; Carvalho, A.P.; Peixe, L.; Costa, P.M.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Implementation of Micromundo@UPorto: an educacional project based on service-learning promoting antimicrobial resistance awareness among university and school studentsAntunes, Patrícia; Novais, C.; Novais, A.; Grosso, F.; Ribeiro, T.; Mourão, J.; Perovic, S.; Rebelo, A.; Ksiezarek, M.; Freitas, A.R.; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019High rates of ampicillin-multidrug-resistant Enterococcus faecium in chicken meat from PortugalNovais, C.; Freitas, A.R.; Ferreira, C.; Scholes, C.; Duarte, B.; Ribeiro, S.; Mourão, J.; Rebelo, A.; Antunes, Patrícia; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Presence of non-typhoidal Salmonella adapted to diverse stresses in raw chicken meat, PortugalRibeiro, S.; Rebelo, A.; Mourão, J.; Peixe, L.; Novais, C.; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Evaluation of microbiological quality of lettuce sanitized by two different methods and exposed to different times and temperatures of storage in food service unitsCardoso, M.J.; Ferreira, R.A.; Oliveira, B.; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Assess of acid tolerance of non-typhoidal Salmonella and Enterococcus faecium from different epidemiological and genetic backgroundsRebelo, A.; Mourão, J.; Freitas, A.; Campos, J.; Peixe, L.; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Peracetic Acid tolerance of MDR non-typhoidal Salmonella and Enterococcus faecium with diverse epidemiological and genetic backgroundRebelo, A.; Mourão, J.; Freitas, A.R.; Campos, J.; Peixe, L.; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional