Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 23 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Understanding sensorial perception of a typical Portuguese dish by students at an university canteenProença, Rossana; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Assessing overall satisfaction with food service at an elderly residential homeMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Evaluation of food waste at primary schools based on protein source: meat vs. fish-based mealsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Influence of overall meal sensory characteristics on school lunch acceptanceMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Exploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Fresh Produce in Traditional Food MarketsSampaio, Joana; Cunha, Luís; Ana Pinto; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Evaluation of Fruit Wastage at Portuguese HomesMartins, Margarida; Rocha, Ada; Sampaio, JoanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Experimental evaluation of strategies to reduce plate waste in primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, Luís Cunha; Rodrigues, Sara Rodrigues; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Impact of school fruit program on fruit consumption by childrenSampaio, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Opinions of caregivers concerning school mealsCarvalho,A.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional