Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuumRocha, Ada; Ferreira, João; Silva, Ângelo; Almeida, Gonçalo; Morais, AlcinaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazilSilva, Giovana; Toloni, Maysa; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Salt perception by consumers of a typical dish at a Portuguese university canteenRocha, Ada; Kent-Smith, Luiza; Proença, RossanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Job satisfaction of food handlers at a Portuguese foodservice university unitMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Job satisfaction of Food HandlersNunes, H.; Rocha, Ada; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013Avaliação da qualidade das ementas em instituições particulares de solidariedade social do Concelho de ÁguedaLima, João; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Quality Evaluation of Meals served at a Portuguese HospitalCosta, C.S.; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional